Треньорът на ЦСКА Саша Илич наказа безотговорното поведение на бразилците Жеферсон и Маурисио Гарсес, като ги остави извън групата за вчерашното домакинство на Пирин.

Жеферсон и Гарсес получиха почивка от мен. Влязох им в положение, пътуваха до родината си, но закъсняха да се върнат. Аз съм такъв човек, че когато имам договорка с някого и той не я спази, после това трябва да бъде наказано“, заяви Илич сред срещата.

На въпрос дали санкцията на бразилците е била в сила само за мача с Пирин той отговори: „Не искам да говоря за неща, които са в кухнята на клуба. Искам да кажа, че това са работи, които не бива да се случват и ще видим какво ще стане в следващите дни“.

Аут от групата за мача с Пирин бяха и Брадли де Нойер и Енес Махмутович, които са с леки травми, но ще бъдат на разположение на Илич за гостуването в Разград, пише Тема спорт. И вчера дебют за тима не записа Симеон Александров. Той получи контузия в двубоите на младежкия национален отбор с Унгария и Сърбия и все още изпитва болки.

Снимка: Lap.bg