Арменският офанзивен футболист Жираир Шагоян ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА за гостуването на Арда, съобщава „Тема Спорт“. Младокът остана на резервната скамейка при визитата във Враца, като се появи на терена в средата на втората част. Бившият играч на БКМА Ереван вече навъртя 5 двубоя с червената фланелка и оставя много добри впечатления с изявите си, въпреки че все още се напасва към системата 3-5-2, в която е ползван като нападател. Най-удобно той се чувства в ролята на крило.

Титулярното си място ще загуби Лазар Туфегджич, въпреки че във Враца той отбеляза дебютното си попадение с червената фланелка в първенството. Именно на неговата позиция днес ще започне Шагоян. Сред стартовите 11 на Саша Илич ще се завърне и Джонатан Линдсет, който под Околчица остана на резервната скамейка за първи път след пет поредни мача като титуляр. Все още не е ясно дали до него ще действа Амос Юга, или централноафриканецът ще бъде използван в центъра на защитата. При втория сценарий с норвежеца в средата на терена ще си партнира Жеферсон.

В отсъствието на болния Брадли де Нойер като ляв халфбек ще се подвизава Тибо Вион. Именно на тази позиция игра той при гостуването на Лудогорец, когато нидерландецът отново бе извън сметките. Французинът даде асистенцията за попадението на Юга в Разград, а бе много близо и до втори голов пас, но Морено пропусна от непосредствена близост.

Снимка: БГНЕС