ЦСКА може да има нов рекламодател съвсем скоро, пише "Тема спорт". Ръководните фактори на "Армията" са в напреднали разговори с букмейкърска компания. Припомняме, че основният спонсор на клуба също е от хазартния бизнес - Winbet. Двете страни започнаха партньорството си през 2016 година, когато логото на компанията се появи на гърба на фланелките на отбора. През лятото на 2021 г. пък те подписаха договор за генерално спонсорство, който е със срок от 5 години. Рекламно лице на компанията пък е иконата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков.

Според запознати новият партньор на "червените" е компанията Inbet, която е свързана с бизнесмена Валтер Папазки. Той стои и зад Winbet. През миналата пролет неговото име бе спрягано и с придобиване на акции на клуба, но когато бе подписан спонсорския договор между двете страни, от букмейкърската компания отрекоха това. Братът на Валтер Папазки - Георги, пък бе в компанията на двама от собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Христо Стоичков на последния мач на тима на "Българска армия" - домакинската победа с 1:0 над Берое.

Все още не е ясно дали логото на Inbet ще се появи на фланелките на ЦСКА, където през този сезон присъства единствено емблемата на генералния спонсор. През миналата кампания пък там място имаха и телекомуникационната компания A1 и фирмата за кафе Baristo. Първата вече грее единствено на рекламните пана на "Българска армия", а отношенията с втората приключиха.

Очаква се развитие по отношение на партноьроството между ЦСКА и новата бетинг компания да има до края на годината.

Снимка: Lap.bg