ЦСКА ще привлече поне още един нов футболист до края на трансферния прозорец. У нас той отвори вчера и ще затвори в края на месеца. Досега "червените" се подсилиха само с един играч по време на прекъсването в шампионата. 

В началото на годината те парафираха с норвежкия офанзивен състезател Тобиас Хайнц. Той пристигна от Сарпсборг за 600 хил. евро. Очакваше се съвсем скоро след това от "Армията" да осъществят още един входящ трансфер и новите да са на разположение на Саша Илич за подготвителния лагер в Белек. Вместо това обаче последва затишие на трансферния фронт.

Скоро обаче то ще бъде нарушено, тъй като ЦСКА е в напреднали преговори с още един чуждестранен футболист. Очаква се до дни, а може би дори и до часове, въпросният играч да пристигне в България, за да се запознае с базата на клуба и да парафира с "червените". Неговото име и позицията, на която се подвизава, се пазят в тайна.

На "Армията" се нуждаят от подсилване в защита, където изпитваха сериозни проблеми по време на лагера в Турция и допуснаха цели 9 гола в шестте си контроли. Саша Илич е споделил пред шефовете, че иска да има бранител, който е бърз и умее да изнася уверено топката. Към момента "червените" не разполагат с подобен тип състезател.

Входящ трансфер в навечерието на пролетния полусезон или дори след неговото започване няма да е новина за ЦСКА. Преди две години клубът привлече в началото на февруари Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс, а в края на месеца - защитника Мено Кох. През 2020-а след началото на втория полусезон пък на "Армията" пристигна бившият играч на Аякс и Нюкасъл Върнан Анита.