Шефът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира равенството 1:1 с ЦСКА на стадион "Българска армия". Той заяви, че е вярвал в успеха на "черно-белите" и определи ремито именно като победа за неговия отбор. 

"Гледах последните две минути на мача. Още снощи казах на масата на треньорския щаб, че мачът ще е за нас. Съмнявате ли се в пророческите ми умения? Една точка си е точка. Тя е равна на победа. Все пак сме гости на ЦСКА, на първия, не на последния. Казаха ми за дузпи, казаха ми за съдийски решение и т.н.", заяви Крушарски пред Дарик.

"Нещата си отиват по своя път. Локомотив проблеми няма. Пътят е нагоре. Това което сме постигнали, да го затвърждаваме. Реалната цел е Европа, тя не е далеч. Защо да нямаме отбор? Отборът показа, че играе. Зависи как се надъхват момчетата. Със слабите отбори Локомотив винаги е имал проблеми. Не казвам, че Арда е слаб отбор, но има подценяване", продължи той.

"Промени няма да има в треньорския щаб, само в ръководството. Четвъртото място със сигурност е наше, атакуваме Лига Европа. Третият има проблеми с баража, четвъртият – не. Ние шампиони няма да сме, но ще играем до края и ще пречим на всички. Не мога да кажа Лудогорец и ЦСКА", завърши Крушарски.

Снимка: Lap.bg