Сръбският офанзивен футболист Лазар Туфегджич ще започне като титуляр в атаката на ЦСКА за домакинството на Черно море във вторник от 20:00 часа, съобщава „Тема Спорт“.

Голмайсторът на армейците Дюкенс Назон със сигурност няма да стартира от първата минута, като не е изключено и да остане извън групата на тима, след като в последните дни имаше здравословни проблеми и все още не е подновил занимания със съотборниците си. В негово отсъствие нападението ще бъде поведено от юношата на Цървена звезда, а за негов партньор Саша Илич ще избиpa между Хайнц, Морено, Чарлс, Бамба и Шагоян.

Сърбинът ще направи няколко промени в титулярния си състав, като е твърде вероятно да остави и още някого от основните си футболисти на резервната скамейка, за да бъдат те максимално свежи за предстоящото в неделя от 20:15 часа шампионатно гостуване на Славия.

Вчера от ЦСКА пуснаха в продажба билетите за мача с Черно море. Те могат да бъдат закупени от касата на „Армията“ между 10:00 и 18:00 часа и онлайн на urboapp.com, а цените им са между 6 и 12 лева.