Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново нападна съдията Никола Попов, който ръководи загубата с 0:1 от ЦСКА в 1/8-финален сблъсък за Купата на България. "Червените" елиминираха "белите" от турнира след труден успех на стадион "Александър Шаламанов". 

"В последните мачове Славия игра срещу отбори, които преливаха от чужденци и не бяха по-добри от нашите деца. Аз не знам защо смениха съдията в последния момент. Вчера, ако гледахте мача внимателно видяхте, второто полувреме се игра футбол 26 минути. Съдията си бъркаха в носа и чакаше онея, дето лежаха. Незаслужена бе победата на ЦСКА. С нищо не ни превъзхождаха, а съдията слугинстваше. 100% чорбар беше Никола Попов. В десетата минута беше ли за втори жълт картон играчът на ЦСКА?", каза Стефанов след заседанието на Изпълкома, на което бе насрочен конгрес на БФС за 15 март

"Не знам колко ще са кандидатите, ще излязат скоро. Кандидати за слава обаче ще има бол. Не ми слагайте думи, че ще подкрепя кандидатура на Стилиян Петров, ако е без Бербатов. Много е важно, който ще се кандидатира да покаже програма и екип, с който ще работи. Иван Славков не седеше във футболния съюз, но нещата вървяха тогава", каза по тази тема Стефанов. 

Снимка: Lap.bg