ЦСКА призова феновете си да не идват на мача с Лудогорец в неделя, ако нямат билети за двубоя.

"Червените" също така напомнят, че след края на мача навлизането на публика на терена няма да бъде възможно. Двубоят в неделя, 10 декември, от 17:30 часа ще бъде последен на стадион "Българска армия", преди съоръжението да бъде бутнато и да започне строежът на новия дом на ЦСКА.

Ето какво написаха "армейците":

"Капацитетът на стадиона ще е абсолютно запълнен. Предвид състоянието на съоръжението, няма как да бъде пусната в продажба допълнителна партида, защото рискът за присъстващите е прекалено голям. В тази връзка, пропускателният режим ще бъде строг и няма да бъдат допуснати хора без валиден билет. Молим ви, нека проявим разум и не рискуваме здравето и сигурността на десетки хиляди наши събратя.

Програмата преди мача ще започне в 17:00 ч. Специални наши гости ще се погрижат за настроението на всички фенове. Военният оркестър на Съвместното командване на специалните операции ще открие програмата, децата от агитката „Малките армейци“ ще разпеят публиката с най-новата фен песен, а кулминацията ще бъде Йорданка Христова, която ще изпее химна на ЦСКА „Сърца червени“. На полувремето легендарният бай Добри е подготвил лично специална изненада за феновете, най-бързите ще може да се включат в нашата игра на терена.

Първите 10, записали се на press@cska.bg, ще имат възможност да демонстрират футболни умения за точност. Моля, оставете имена и телефон за връзка.

Напомняме, че след края на мача навлизането на публика на терена НЯМА да бъде възможно! Много елементи от собствеността на стадиона ще достигнат до феновете под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион „Българска армия“.

Предстои ни нещо историческо. Нека го запомним дълго само с положителни емоции". /БГНЕС