ЦСКА ще отнесе много голяма глоба, но ще се размине с мач без публика, заради вълненията след победния гол на Лудогорец, пише "Мач Телеграф". Той падна в 108-ата минута на дербито и авторът му Спас Делев се израдва точно пред агитката в сектор Г.

Част от охраната на сектора се нахвърли срещу играчите на гостите, но без да ги стигне. Вратарят Бусато успя да изтласка най-активните фенове. От своя страна те започнаха да замерят със снежни топки гостите, една от тях уцели треньора на вратарите Здравко Здравков.

Най-куриозният момент бе, когато от пистата към терена полетя железно копие, уловено от играч на Лудогорец. Впоследствие същият, без да иска, удари с него Здравков. Бившият вратар на Левски и националния тим падна на земята и излезе от терена с помощта на свои футболисти. Друг червен фен пък нахлу на терена с намерението да удари първия му попаднал играч на Лудогорец с лопата за сняг. Намесата на вратаря Бусато обаче предотврати страшен екшън.

Очаква се наказанията за ЦСКА да не са толкова тежки освен много сериозна глоба. В полза на „червените“ е становището на полицията, че мачът е преминал без сериозни проблеми от страна на публиката. Арестувани са 15 души, които са носили в себе си наркотици.

Снимка: Lap.bg