Трансферът на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон в Пафос, който се считаше за сигурен, може и да не се осъществи.

Нападателят не може да се разбере с кипърците за личните си условия, след като вече е преминал задължителните медицински прегледи на Острова на Афродита. Местните медии също отчитат, че преговорите между двете страни за зациклили. "Източници от Пафос съобщават, че сделката може и да не се осъществи, като в момента има забвяне", пише kerkida.net. 

ЦСКА прие да се раздели с голмайстора си за настоящия и миналия сезон, след като си осигури завръщането на Фернандо Каранга. Назон напусна лагера на "червените" в Турция миналата неделя, като първо се прибра до България, а след това пътува за Кипър. Според информации на Острова на Афродита Пафос ще плати за правата му 600 000 евро, ако сделката се осъществи. По нея работи бившият спортен директор на "армейците" Кристиано Джарета, който в момента изпълнява същата роля в кипърския клуб. Изглежда обаче на този етап италианецът и колегите му не успяват да убедят Назон да парафира и по този начин официално да приключи престоят му в Борисовата градина. 

Ако трансферът пропадне, Дюкенс ще се завърне в лагера на "червените" в Турция. Там до броени дни е очакван и Фернандо Каранга. Според "Тема Спорт" има позитивно развитие с неговите документални проблеми и съвсем скоро той ще може да пътува за Европа. Нападателят е показал много добри резултати при медицинските тестове преди да подпише, а треньорът Нестор Ел Маестро се надява, че ще може да го вкара в топформа за подновяването на първенството.

Снимка: Lap.bg