Чаканият с голямо нетърпение от феновете повторен дебют на Фернандо Каранга с червената фланелка се очаква да се състои в събота. Бразилецът най-вероятно ще получи ограничен брой игрови минути в последната зимна контрола на ЦСКА срещу лидера във Втора лига Септември.

Вчера от клуба потвърдиха официално информацията , че спарингът ще се проведе на тренировъчната база в Панчарево от 12:30 часа и ще бъде излъчван пряко по Диема Спорт.

Както е известно, заради документални проблеми Каранга се присъедини с голямо закъснение към лагера на армейците в Турция, след като завръщането му бе сензационно обявено. Той е изостанал сериозно с подготовката, което бе признато и от треньора Нестор Ел Маестро. В югоизточната ни съседка нападателят провеждаше основно бегови упражнения, а от сряда, когато тимът подновява тренировки, ще започне да играе и повече с топка.

Той със сигурност няма да е готов да започне като титуляр в първия официален мач на ЦСКА за годината, като ще остане на резервната скамейка, пише „Тема Спорт“. Червените посрещат Ботев Враца следваща неделя, 18 февруари, от 17:45 часа на националния стадион „Васил Левски“.