Цели петима футболисти на ЦСКА са непосредствено застрашени от наказания преди решителните битки в заключителната част от сезона. След петъчното домакинство срещу Пирин за червените предстои първият полуфинал за купата срещу Ботев Пловдив.

Между двете срещи с канарчетата пък е и последният редовен кръг срещу Арда в Кърджали, а после идват и петте плейофни сблъсъка, както и евентуалният финал за купата.

Всеки измежду Линдсет, Махмутович, Фаетон, Шакич и Вион обаче може да пропусне някой от тези мачове при получаване на следващо официално предупреждения.

Първите четирима имат по 4 жълти картона от началото на сезона и са застрашени от наказание за 1 среща. Французинът пък е бил декориран цели 8 пъти и при ново провинение ще изтърпи санкция за два двубоя.

Подобна отнесе Амос Юга, който пропусна сблъсъците с Локомотив Пловдив и Левски, като липсата му се усети повече срещу смърфовете. Във вечното дерби пък Кареасо успя да го замести по най-добрия начин. Африканецът ще се завърне в титулярния състав на Нестор Ел Маестро за петъчното домакинство на Пирин.

Снимка: Lap.bg