Десният краен защитник на ЦСКА Иван Турицов от известно време тренира индивидуално, а от началото на следващата седмица ще поднови занимания и с основната група на армейците, съобщава „Тема Спорт“.

По този начин 24-годишният национал ще бъде на линия за началото на плейофите в първенството, както и за полуфинала-реванш срещу Ботев Пловдив за купата, който е на 1 май. Именно срещу канарчетата в средата на миналия месец той получи усложнение на травма в адуктора и оттогава не е играл.

Турицов кара последните си седмици в ЦСКА, тъй като договорът му изтича след края на сезона и няма да бъде подновен. Десният бек получи предложение за удължаване от клуба, но не е удовлетворен от условията и го е отклонил. Вместо това, през лятото той ще подпише с друг клуб като свободен агент.

В лазарета на ЦСКА има и двама младежки национали – Мартин Стойчев, който скъса кръстни връзки и преди няколко дни претърпя успешна операция във Валенсия, както и Християн Стойчев. Централният защитник има проблеми в глезена, но се очаква скоро да се завърне в игра.

Снимка: Lap.bg