Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга се забърка в голям скандал. Бразилецът се веселеше до ранните часове на неделя в столична дискотека преди гостуването на „армейците“ на Арда в Кърджали. Двубоят от 30-ия кръг на Първа лига на „Арена Арда“ е в неделя от 20:15 часа.

На ексклузивни кадри, публикувани dsport, се вижда как футболистът на ЦСКА се забавлява преди двубоя на своя тим, като бразилецът събра погледите, след като излезе да танцува.

Каранга получи контузия преди двубоя на ЦСКА с Ботев Пловдив за Купата на България, загубен от „червените“ с 0:1 на Националния стадион „Васил Левски“.

Въпреки това обаче се очакваше бразилецът да попадна сред избраниците на Стамен Белчев за гостуването в Кърджали, след като от клуба обявиха, че нападателят е подновил тренировки с основната група в петък.

Фернандо Каранга дори бе на няколко пъти поздравен от диджея, като столичното заведение публикува кадри на своята видеостена, на която се вижда изписано цялото име на футболиста – Луис Фернандо да Силва Монте.

Снимка: БГНЕС