Любослав Пенев вече не е част от списъка на ЦСКА за треньорския пост през следващия сезон, научи „Тема Спорт“. След смяната на собствеността в клуба през миналия месец Ел Голеадор дори бе смятан за фаворит да поеме червените.

Според запознати в последните две седмици са водени разговори между двете страни, но те не са протекли позитивно и са замразили интереса на ЦСКА. Така треньорът няма да застане за пети път начело на тима поне през това лято.

В Борисовата градина все още разглеждат възможността Стамен Белчев да остане и за следващия сезон, като ще получи много по-голяма роля в селекционните процеси, за да разгърне потенциала си. Това обаче зависи до голяма степен и от резултатите на отбора до края на сезона. Ако се стигне до треньорска смяна, фаворит към този момент е Александър Томаш.

Той наскоро подписа нов договор с Локо Пловдив. Ръководството на ЦСКА обаче е уверено, че ако се спре на неговата кандидатура, ще успее да се споразумее с колегите си от „Лаута“. Бившият футболист на ЦСКА вече бе близо до завръщане в Борисовата градина в последните години, но тогава разговорите не бяха доведени до положителна развръзка.