Ситуацията с треньорския пост в Милан се развива като класически трилър. Потоците информация, които се изливат в последните дни, могат да се обобщят с две знаменити фрази: "На Западния фронт нЕщо ново" и "Знам само, че нищо не знам". Всъщност ясно е само, че Кларънс Зеедорф ще си тръгне след последния мач на росонерите в първенството.

А новото е, че се появиха сензационни слухове за контакт между изпълнителния шеф на Милан Адриано Галиани и треньора на Ювентус Антонио Конте, който се изказа доста рязко за амбициите на торинския клуб след победата над Рома в неделя. Според "Кориере дело Спорт" и "Тутоспорт" Галиани е искал да се увери, че Конте по принцип няма нищо против да оглави росонерите.

"Гадзета дело Спорт" обаче лансира друга версия. Миланският всекидневник твърди, че Лучеано Спалети е в напреднали преговори с червено-черните и вече се обсъжда кой ще попадне в щаба му. В същото време "Гадзета" не изключва възможността в крайна сметка да бъдат предпочетени далеч по-евтините варианти Милан да бъде поет от Роберто Донадони или Филипо Индзаги.