Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу си спомни с умиление за периода, в който делеше една съблекалня със звездата на Милан Златан Ибрахимович.

Шведът подсили "червените дяволи" през 2016 година, но тежка контузия в коляното го извади извън строя за дълго време и в крайна сметка той напусна в посока Лос Анджелис Галакси през пролетта на 2018 година.

"Златан беше готов да убие всеки, който не се раздава на тренировките. Беше напълно луд. Но ние имахме нужда точно от играч като него в съблекалнята", заяви Шоу, цитиран от Goal.com.

"Ибра беше невероятен. Макар да беше вече малко стар, той притежаваше талант и все още беше невероятният играч, който винаги е бил. Беше страхотен в съблекалнята. Пускаше майтапи, но когато станеше сериозно, той тропаше с крак."

"Златан е роден победител. Дори на тренировките той беше готов да те убие, ако си в неговия отбор и не даваш всичко от себе си. Той извлече най-доброто от всеки един от нас, защото си мъртъв, ако не си на максимум."

"Можете да питате когото си искате от отбора. Ситуацията наистина беше такава. Но според мен всеки го обичаше и е много разочароващо, че той получи тази тежка контузия", допълни бекът.