В съботната вечер отборът на Милан приема състава на Болоня в двубой от 34-ия кръг на италианската Серия "А". Срещата ще се играе от 22:45 ч. на "Стадио Сан Сиро" като домакините са фаворити за победата. Милан играе много силно напоследък и в много футболни прогнози ще намерите предвиждания за успех на "росонерите". Специалистите в залаганията ще очакват тимът на Стефано Пиоли да спечели трите точки, с което да влезе в топ 6 на класирането. Към момента съставът на Милан заема 7-ата позиция с равен брой точки с шестия Наполи.

След като коефициентът за победа на Милан е около 1.50 в домакинството на Болоня, то доста специалисти ще направят прогнози за победа на "червено-черните". "Росонерите" имат 3 успеха в изминалите си 4 мача в лигата. В последния си двубой Милан се наложи с 3:1 над Парма у дома като направи пълен обрат в срещата. Възпитаниците на Стефано Пиоли изоставаха на почивката на "Сан Сиро", но през втората част не оставиха никакви шансове на своя съперник. Така Милан се върна на победния път след равенството 2:2 срещу Наполи на "Стадио Сан Паоло" няколко дни преди това.

На собствен терен, Милан има 4 победи и 1 загуба в последните 5 мача в лигата. В 56% от домакинствата на отбора е имало попадения в двете врати, включително в последните две. Като се има предвид, че изминалите 3 визити на Болоня предложиха попадения в двете врати, то в някои футболни прогнози за този сблъсък може да бъде включена и опцията за Гол/Гол при около 1.70 коефициент. Тимът на Болоня е доста резултатен на чужд терен, като е вкарал средно по 1.63 гола на мач и е допуснал същия брой голове. Цели 75% от визитите на Болоня в Серия „А“ са предложили голове в двете врати, така че ето защо може да се очаква и двата отбора да намерят мрежата.

Съставът на Болоня се представя стабилно през целия сезон и за своите възможности заема добра позиция - тимът се намира на 10-ото място с актив от 43 точки. Болоня направи реми 1:1 срещу Наполи у дома в миналия кръг, а преди това завърши при резултат 2;2 на терена на Парма. Последните шест мача на отбора предложиха размяна на попадения, което показва колко резултатен е отборът на „синьо-червените“. Болоня няма изявен голмайстор, но двама играчи са вкарали по осем попадения - Рикардо Орсолини и Муса Бароу. Родриго Паласио пък е отбелязал 6 гола, така че тези трима футболисти ще бъдат основната заплаха за вратата на Милан.

Ако погледнем към опциите за залози за полувреме на тази среща, то може да се направят прогнози за брой голове до почивката. Предвид резултатността на двата отбора, то почти сигурно ще има над 0.5 гола през първата част, но коефициентът е доста нисък. Ето защо може да се опита футболната прогноза за над 1.5 гола до почивката. За двубоя между Милан и Болоня коефициентът за над 1.5 гола през първото полувреме е около 2.25. Ако очаквате пък доминация на Милан до почивката и те да водят в резултата, то добра прогноза би било за домакините да имат аванс на почивката при 2.05 коеф.

Фаворитите за голмайстори в този двубой са трима - Златан Ибрахимович, Анте Ребич и Рафаел Леао. Първият е с най-нисък коефициент да вкара попадение. Може да насочите вашето внимание към Анте Ребич, който е топ реализаторът на Милан с 10 гола. Коефициент около 2.20 определено си струва за хърватския нападател. От състава на Болоня пък фаворит да се разпише е Муса Бароу с 3.40 коефициент в повечето онлайн букмейкъри. За голмайстори в срещата може да се правят прогнози и на много опции като първи и последен играч, който да вкара попадение.