Деян Кулушевски призова звездата на Милан Златан Ибрахимович да се върне в националния отбор на Швеция за тазгодишното европейско първенство.

Ибра не е играл за "тре крунур" повече от четири години, след като се оттегли от международния футбол след Евро 2016.

39-годишният нападател, който е голмайстор на шведите за всички времена с 62 гола в 116 участия, намекна, че е готов отново да облече националната фланелка, тъй като се представя страхотно в Серия "А" с Милан и смята, че може да помогне на родината си.

Нападателят на Ювентус Деян Кулушевски стана поредният, който призова Златан да се върне в състава на Швеция.

"Пишем си. Той ми е идол, тъй като едва ли някой друг в ​​света може да прави това, което прави Ибра - каза цитираният от webcafe.bg Кулушевски пред Sky Sport Italia. - Когато той говори добри неща за мен, това ме кара да работя още по-усилено на тренировките, чувствам се толкова горд. Наистина се надявам да се върне в отбора на Швеция за Евро 2021. Би било прекрасно за мен и цяла Швеция. Хайде, Ибра!"

След по-малко от девет месеца голмайсторът ще навърши 40 години, но продължава да е едно от явленията в световния футбол. Със Златан са свързани и големите надежди на Милан да се пребори за титлата в Калчото.