Телевизията "ТелеЛомбардия" твърди, че Антонио Конте се е съгласил да поеме Милан и ще бъде треньор на росонерите през следващият сезон. Медията твърди, че бившия наставник на Ювентус и Интер се е срещнал със Златан Ибрахимович и двамата са се разбрали. Смята се, че Ибра, който отскоро е шеф при росонерите, е голям фен на Конте и иска много той да бъде треньор на тима. В момента треньор е Стефано Пиоли.

Сега трансферният анализатор Лука Монблано твърди, че Конте се е съгласил с предложението на собствениците на клуба "Ред Бърд" и ще поеме ролята от следващия сезон. Конте имаше много оферти в последно време. Само преде месеци от Наполи имаха сериозен интерес. Той не работи, откакто напусна Тотнъм през март миналата година. Според пресата си е взел почивка този сезон, за да бъде със семейството си.

Конте работи в Милано преди време и спечели титлата за Интер през 2021 г.  Въпреки това си остава емблема на Ювентус, както като играч, така и като треньор. Той работи и като наставник на националния тим на Италия в продължение на две години.