Феновете на Милан се подиграха с пристигането на Кание Уест на мача Интер - Атлетико Мадрид, като представиха множество свои собствени много специални и известни гости – в същото уникално облекло.  Противоречивият рапър присъства на мача от Шампионската лига на "Сан Сиро". Но дали беше той никой не е сигурен, защото той беше покрит от главата до петите с черна дреха, която покриваше и лицето му. Той беше придружен от колегите си рапъри Playboi Carti и Rich The Kid.

Екипът на социалните медии на Милан в TikTok реши да се забавлява малко с инцидента, като пусна видео на „звезди“ като Дуа Липа, Том Круз, Уил Смит и Жерар Депардийо, които присъстват в централата на клуба с едно и също лицево покритие – кои сме ние, за да се съмняваме тях?

Това не е първият път, когато Кание Уест присъства на мач на Интер и изглежда, че той се превръща в голям фен, тъй като вестни "Кориере дела сера" отбелязва, че е включил скандирания от техните ултраси в две от песните си, по-специално Stars и Carnival. В момента рапъра е в Италия за концерт в Болоня на 23 февруари.