Милан продължи с разочароващите изяви в края на сезона. Росонерите загубиха 1:3 като гост на Торино в мач от предпоследния кръг на Серия А. Успехът запази шансовете на Биковете за място в евротурнирите. Те изпревариха деветия Наполи и имат точка повече от Адзурите, които снощи направиха 2:2 с Фиорентина. Виолетовите са с точка пред Торо в момента.

Треньорът на Милан Стефано Пиоли отново пусна като титуляри предимно резерви. Титуляри бяха хора като Спортиело, Терачано, Калулу, Муса, Окафор и Йович.

Още през първото полувреме Торино поведе с 2:0 с две идентични ситуации. При първата Рикардо Родригес центрира и Дуван Сапата с глава прати топката в мрежата. Това бе осми гол с глава на колумбиеца от началото на сезона. В големите пет първенства на Европа няма друг футболист с повече попадения по този начин (Хари Кейн също има осем).

Малко преди почивката Биковете нанесоха втори удар. Този път Беланова центрира отдясно и забравен съвсем сам на далечната греда Илич с глава реализира за 2:0.

Второто полувреме стартира катастрофално за Милан. 18 секунди след началото му Рикардо Родрдигес вкара трети гол. Бившият играч на Милан се  разписа с мощен шут от разстояние, който се отклони в страничната греда и влезе в мрежата.

Милан успя да върне един гол от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Пулишич. Исмаел Бенасер бе точен от бялата точка, но това бе всичко, което росонерите успяха да направят.