Шефовете на Интер останаха крайно разочаровани след загубата с 0:2 от Ювентус в голямото дерби на Италия.

"Нерадзурите" нямаха абсолютно никакъв шанс в Торино и буквално бяха премазани, а поражението отдалечи отбора от третото място в Серия "А". "Не знам колко тимове са претърпявали такъв крах за кратък период от време. Да загубиш на стадиона на Юве не е срамно, но да страдаш срещу Карпи, Сасуоло и Верона... Преди мача Роберто Манчини вдигна температура, а в Торино валеше и духаше вятър и той загуби гласа си. За това говоря аз", каза спортният директор Пиеро Аусилио след края на мача.

"Недопустимо е да получим гол веднага след началото на второто полувреме. Отношението на футболистите наистина не ми хареса. Нямаше концентрация и бях адски бесен. Очаквах друго представяне, но Ювентус заслужи победата, не ме разбирайте погрешно", добави той.

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети също обвини състезателите за поражението. "Загубата е трудна за преглъщане. Показахме много слабости. Играчите трябва да поемат повече отговорност на терена и повече да се раздават. До края на сезона те трябва да дадат всичко от себе си. Трябва отново да станем солиден отбор и да играем мач за мач. Това е единственият начин да се съвземем от този труден момент", заяви легендата на Интер.