В Интер са повече от доволни от включването в тима на Ашли Йънг и планират да удължат договора му за още един сезон. Няколко седмици бяха достатъчни на бившия английски национал да убеди Антонио Конте, че може да е полезен за отбора.

Макар и на 34 години, Йънг направи силни мачове след привличането му от Манчестър Юнайтед и бързо се превърна в любимец на феновете. Договорът му е до лятото, но в него има клауза за удължаване за още един сезон. Според Гадзета дело спорт" от Интер са с намерението да я активират, пише Фокус.

Междувременно легендата на миланския гранд и настоящ вицепрезидент на клуба - Хавиер Санети, коментира засилените слухове, че нападателят Лаутаро Мартинес ще се присъедини от лятото към Барселона.

"Вярвам, че бъдещето на Лаутаро все още е в Италия. Много сме доволни от него, като той също е щастлив в Интер. Сред изявилите се играчи напоследък той със сигурност е един от най-добрите. Само на 22 години е и вече постига изключителни неща с Интер, както и с националния отбор на Аржентина", коментира Санети пред Radio Continental.