В неделя от 16:00 часа предстои решаващо дерби между Интер и Милан, а Кристиан Панучи е на мнение, че нерадзурите имат психологическо предимство пред големия съперник. В последния кръг хората на Антонио Конте удариха Лацио с 3:1 и поведоха в класирането, след като росонерите изненадващо загубиха с 0:2 от Специя. Така след изиграни 22 мача Интер има точка повече от Милан в битката за титлата.

"Психологическото предимство е на страната на Интер, защото те преживяват положителен момент. Понякога тези мачове са по-полезни за тези отбори, които изостават, в случая Милан. Какви съвети бих дал на играчите? Да не губят ума си и да са съсредоточени само и единствено върху срещата. 

Може би росонерите са по-нервни в момента, а в същото време нерадзурите ще искат да нанесат важен удар в надпреварата за титлата. Ще бъде от съществено значение да се запази хладнокръвие. Лукаку и Ибрахимович? Според мен те биха могли да играят заедно.

Златан е по-решителен в наказателното поле, докато Ромелу прави куп неща, преди да стигне до пеналтерията. Хакими или Тео Ернандес бих предпочел да имам в отбора си? И двамата. Те са изключително атакуващо настроени крайни защитници", заяви цитираният от "Тема спорт" Панучи. 

Легендарният десен защитник игра между 1993-а и 1996-а за Милан, а в периода 1999-2001 бе част от Интер. Всички негови успехи обаче са с екипа на росонерите.