Халфът на Интер Хакан Чалханоглу се заяде с аса на Милан Златан Ибрахимович. Шведският ветеран подканяше феновете на „росонерите“ да скандират срещу бившия футболист на тима, след като отборът спечели шампионската титла в Серия А. В началото на сезона турският национал премина от Милан в големия градски съперник.

„Той е 40-годишен мъж, а не 18-годишен, така че не бих направил подобно нещо на неговата възраст. На него просто му харесва да бъде в центъра на вниманието. Той не допринесе за Скудетото през този сезон и почти не игра, но ще направи всичко възможно, за да бъде в центъра на вниманието така или иначе.

Освен това той е този, който винаги ми се обажда, пита ме да излезем на вечеря или да покараме мотори. Също така писа за мен в книгата си. Трябваше да напише нещо, иначе страниците щяха да останат празни. Аз не му отговарям, по-добре да не му обръщам внимание, честно казано“, каза Чалханоглу пред Tivibu Spor. Той настоя, че Интер е по-добрият отбор на Милано.

„Беше ми доста трудно, тъй като бях в същия град, но с различни цветове. Аз обаче работих усилено и знаех, че това е моята възможност да се присъединя към действащия шампион на Италия.

След това, когато настоящият ми отбор не спечели Скудетото, а бившият ми клуб го направи, хората се държаха сякаш вината беше моя. Аз обаче съм много щастлив в Интер и феновете доста ми помагат.

Играх в Милан четири години, но никой никога не е скандирал името ми на трибуните, докато това става всеки път, докато просто загрявам за Интер. Ние сме доста по-силен състав от Милан“, категоричен е турският национал.