Треньорът на Интер Симоне Индзаги похвали възпитаниците си за „страхотната“ победа над Ювентус, но бе категоричен, че титлата за титлата не е приключиха. „Нерадзурите“ водят на върха с 4 точки преднина пред „Старата госпожа“, акто имат и мач по-малко – срещу Аталанта на 28 февруари.

„Заслужихме си победата. Беше важна за нас и напълно заслужена. Бяхме добре подготвени за мача, играхме добре, контролирахме събитията и сме много доволни, че победихме. Благодарим за огромната подкрепа от феновете. И все пак трябва да знаем, че това не е краят и нищо не е решено още. Ювентус и Милан няма да се предадат до края на първенството“, каза Индзаги.

„Предстоят още 4 много напрегнати месеца, в които ще има още много мачове. Трябва да продължим по същия начин. Спечелихме 18 от 22-та мача в Серия А този сезон, но видяхме какво стана в предишните сезона. Преди година Наполи имаше много по-голяма преднина.

Ние ще продължим да работим. Искаме да спечелим титлата. Шампионската лига също е много важна за нас. Миналия сезон имахме невероятна серия в този турнир и знаем, че ще бъде трудно“, добави треньорът на Интер.