Интер преговаря за удължаване на договора на Лаутаро Мартинес и според съобщенията също е започнал дискусии за нов контракт с Николо Барела. Нерадзурите летят високо този сезон, като са с четири точки пред Ювентус на върха в Серия А и имат мач по-малко. Ръководството сериозно работи, за да задържи настоящите звезди.

Също като Лаутаро Мартинес и договора на Барела е до лятото на 2026 г. Отдавна се знае, че Интер преговаря усилено с капитана и голмайстор. Но от известно време има преговори и с хората на Барела. В момента халфа печели около 5 милиона евро на сезон плюс до 1 милион евро бонуси. Барела навършва 27 по-късно тази седмица и беше купен от Каляри през лятото на 2019 г. за 44,5 милиона евро.

Стойността му на трансферния пазар се е удвоила през това време, а интерес към него показаха клубове като Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Арсенал, Челси и Тотнъм. Въпреки това ще е необходимо нещо изключително за Интер да се раздели с италианския национал. Остава да видим дали двете страни ще се разберат бързо за нов контракт.