Маркус Тюрам разпали феновете на Интер след победата с 4:2 над Рома с коментар в Instagram срещу Ромелу Лукаку. Французинът отбеляза един гол и бе замесен в автогола на Анхелиньо, с който нерадзурите направиха обрата от 1:2 до 3:1. Бившият нападател на Интер Ромелу Лукаку имаше възможност да изравни, но останал сам срещу вратаря не отигра добре и Ян Зомер спаси.

Изображението на Зомер, който изтръгва топката от краката на Лукаку, беше използвано от официалния акаунт на Inter в Instagram с надпис: „НЕ И В МОЯ ДОМ“. Това има двойно значение, защото, разбира се, "Олимпико" изобщо не е домът на Интер, но също така Лукаку вече не е част от отбора на Интер, след като провали преговорите през лятото, заради тайно преговаряне с Ювентус.

Знаете много добре какво правите, администратор“, написа Тюрам с две усмихнати емотикони. Това предизвика стотици отговори от поддръжници на Интер, които похвалиха Тюрам за това, че е разбрал подигравката на Лукаку и му се е насладил напълно, особено след като французина напълно замени белгиеца.