Капитанът на Интер Лаутаро Мартинес бе много щастлив след победата с 2:1 над Милан, която подпечата 20-ата титла на нерадзурите в Италия. Аржентинецът не успя да вкара гол, но убедително води при реализаторите този сезон в Серия А.

"Иска ми се да плача, защото това е сън. Заслужавахме тази радост, работихме и страдахме много. Посвещавам я на семейството си, на съотборниците си и на феновете. Никога досега не се е случвало да спечелим Скудетото в дерби и ние се възползвахме от това", обяви Лаутаро Мартинес.

"Сега целият стадион е наш. Подновяването на договора? Надявам се, че трябва да намерим споразумение с клуба. Сега се наслаждавам на празника. Искаме да спечелим още титли. Записахме се в историята".

"Пътят с Индзаги беше прекрасен, трябва да продължим по този път, спечелил съм много важни титли с този отбор, нека продължим така", заяви Лаутаро пред Dazn. "Днес искам да се насладя на това Скудето, влязохме в историята на този велик клуб, празненствата нямат край. Каква стойност има това Скудето за мен като капитан? Много голяма, то има невероятна стойност".