Сасуоло съхрани живи надеждите за запазване на мястото си в Серия "А" и през следващия сезон след успех с 1:0 над осигурилия си предсрочно титлата тим на Интер Милано. Така скромният тим записа дубъл от победи над „нерадзурите“, които нямат други поражения през сезона

На своя стадион "Мапей" "неровердите" записаха първата си шампионатна победа от близо два месеца след гол на Арман Лориенте в 20-ата минута. Френският нападател вкара с диагонален удар, след като съотборникът му Джош Доих измъкна топката от краката на Дензъл Дъмфрис и му я сервира на удобна позиция.

В края на първото полувреме Интер също вкара гол чрез Лаутаро Мартинес, но попадение не бе признато заради засада на аржентинеца.

През втората част играта премина изцяло в полето на Сасуоло, но гостите от Милано така и не стигнаха до чисто положение, от което поне да изравнят.

Със спечелените три точки домакините събраха 29. Те остават на предпоследното 19-о място в класирането, но са само на две точки от Верона, Фрозиноне и Емполи, които са съответно 15-и, 16-и и 17-и.

За Интер поражението е едва второ през сезона, но "нерадзурите" се сбогуваха  с мечтата за сто точки. Три кръга преди края на сезона те имат 89, което е с 19 повече от втория Милан.