Треньорът на италианския шампион Ювентус – Макс Алегри, заяви, че е вечерял с ръководството на клуба след големия скандал с Леонардо Бонучи.

Тактикът разкри, че защитникът му се е извинил и се завръща в групата за утрешното домакинство на Емполи от 26-ия кръг на Серия "А". Въпреки това Бонучи може да не играе, защото във вторник "бианконерите" приемат Наполи в първа среща от 1/2-финалите за Купата на страната.

"Определено ще има промени утре, но по-късно ще реша какви ще са", каза Алегри на пресконференцията. "Бонучи? Ще бъде в групата, но не знам дали ще играе, защото през седмицата имаме тежък мач. Случаят с Лео е затворен, бяхме на вечеря с Бепе Марота, Павел Недвед и Фабио Паратичи. Договорихме се по линия, която е нормална по отношение на правила и дисциплина".

"Тези неща се случват, Бонучи се извини и сега отново е на разположение. Важното е, че има правила, дисциплина и уважение. Всички видяха какво се случи след мача с Палермо. Тези неща са нормални и напрекъснато стават в отбора, но в съблекалнята, а не пред цял свят. Утре Лео може да остане на пейката поради технически причини. Вероятно е Кедира и Игуаин също да почиват", добави Алегри.

"Сега мислим за Емполи. Това е организиран отбор, а ние пристигаме от голям мач (б.р. - 2:0 над Порто в Шампионска лига), в който сме изразходвали много психическа и физическа енергия. Но трябва да вземем трите точки", каза още Алегри.