Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус – Кристиано Роналдо, призова "черно-белите" тифози за подкрепа при утрешното домакинство на Атлетико Мадрид в 1/8-финален реванш от Шампионска лига.

Задачата на "бианконерите" е изключително трудна, след като загубиха първия мач в Испания с 0:2. Това означава, че торинци трябва да пренапишат клубната си история, ако искат да се класират за следващата фаза.

"Правим фантастичен сезон! На върха в класирането сме, спечелихме Суперкупата срещу Милан и сме доволни. Целта ни е титлата, но и Шампионска лига", каза петкратният носител на Златната топка в интервю за Juventus TV.

"Отборът ни е добър, уверени сме, вярваме. Нуждаем се от специална нощ. Искам да кажа на феновете да мислят положително. Възможно е, имаме нужда от вашата помощ. Ще се опитаме да вкараме голове, всичко заедно можем. Пригответе се за завръщане!", добави Роналдо.

Припомняме, че Кристиано има 32 мача срещу Атлетико, в които е вкарал 22 гола и е направил 8 асистенции. Той има и един хеттрик срещу "дюшекчиите" в Шампионска лига – при 3:0 за Реал Мадрид в 1/2-финален мач през 2016 г.