От Интер ще се опитат да се договорят с Манчестър Юнайтед и да вземат под наем на нападателя Ромелу Лукаку, пише британският "The Sun".

Oчаква се, че до края на седмицата делегация на "нерадзурите" да посети "Олд Трафорд", за да се срещне с представители на "червените дяволи" за белгийския национал.

Клубът от "Олд Трафорд" не се опитва да попречи на Лукаку да напусне, а само иска да си върне 75 милиона паунда, за които Ромелу бе купен преди две години от Евертън. 

Такава сума е недостъпна за Интер. Клубът от Серия А се опитва да продаде редица свои играчи, което не е никак лесно, а също така проучва възможността за наемане и след това за закупуване на Лукаку.

В момента нападателят е в предсезонна подготовка с  "червените дяволи“, но иска проблемът с бъдещето му да бъде решен възможно най-скоро.

Опасенията на гранда от Милано са и да не би техният голям противник Ювентус да им отмъкне стрелеца изпод носа. Именно поради тази причина отборът ще предложи всякакви варианти, за да успее да го привлече в своите редици.