Треньорът на Ювентус Маурицио Сари остана много ядосан след поражението от Верона с 1:2. Двубоят на стадион "Маркантонио Бентегоди" ще се запомни и с поредния рекорд на Кристиано Роналдо.

Португалецът откри резултата в 65-ата минута. По този начин той се разписа в 10-и пореден мач за шампионите, което е клубен рекорд.

Петкратният носител на "Златната топка" вкара 40 гола и даде 10 асистенции в първите си 50 мача в италианското калчо. Радостта му обаче бе помрачена след голове на Фабио Борини (76) и Джампаоло Пацини (85) от дузпа.

"Вижда се, че резултатите и представянето ни са различни у дома и навън. Това бе труден мач, но ние очаквахме подобно нещо. Верона ни създаде проблеми още от самото начало", започна специалистът.

"Удържахме натиска, ударихме две греди и след това вкарахме и гол. Накрая изпуснахме победата заради елементарни грешки. - продължи той, цитиран от "България днес" - Първият гол е недопустим. Ако искаме да печелим, трябва да спрем да допускаме грешки заради несериозно отношение."

"Съперникът заслужава похвала за победата, защото беше агресивен от началото до края на мача. Знаехме, че трябва да издържим на натиска в първите 25 минути и след това да търсим нашите шансове. Направихме точно това, но след това изпуснахме победата заради нелепи грешки. Това е навик, от който задължително трябва да се отървем", завърши Сари.