Президентът на италианския хегемон Ювентус – Андреа Аниели, е недоволен от поведението на някои от футболистите по време на пандемията от коронавирус. 

Сами Кедира, Миралем Пянич, Дъглас Коста и Гонсало Игуаин бяха пуснати да се върнат в родините си. За целта, торинци осигуриха пътуванията им с частни самолети, след като тестовете им показаха, че не са сред заразените.

Според Daily Mail от "Старата госпожа" ще вземат под внимание кои играчи са решили да останат в Торино и кои са решили да напуснат в този труден период.

По-специално, Аниели е похвалил Пауло Дибала, който е сред заразените, но още преди положителната проба, се беше самоизолирал в дома си в града. Но позициите на Кедира, Пянич, Коста и Игуаин отслабват.

Най-неприятна е ситуацията с бразилския национал, допълва изданието. Приятелката му Наталия Феликс публикува снимка в социалните мрежи, на която двамата са в басейн, вместо да са изолирани.

В случая с Игуаин от Юве са готови да проявят разбиране. Нападателят се прибра в Аржентина при майка си, която е болна. В подобна ситуация е и Кристиано Роналдо, който пътува до Португалия още преди да бъде наложена карантина в Италия.

От Юве са ядосани на Кедира, Пянич, Коста и Игуаин, защото след прибирането на Ботуша, ще трябва да стоят 14 дни затворени, а тогава тренировките най-вероятно ще бъдат подновени.