Треньорът на италианския хегемон Ювентус Маурицио Сари заяви, че торинци са играли превъзходно срещу Милан, но изведнъж всичко се е сринало.

Шампионите поведоха с 2:0 на "Сан Сиро", но след това допуснаха три гола за 5 минути и в крайна сметка паднаха с 2:4. Спецът все пак смята, че това е инцидентно поражение и не бива да му се отдава толкова голямо значение.

"60 минути играхме футбол от световна класа. Тотално контролирахме мача и в един момент сякаш изпаднахме в безсъзнание. Дори няма смисъл да задълбаваме защо се получи това, тъй като скоро ни предстои нов мач. И други отбори са изпадали в подобна ситуация. Трябва да извлечем позитивите от мача". 

"Имахме и слаби мачове през сезона, но сега беше различно. Играхме добре. Напоследък видях доста тимове да имат сривове за кратко време. Това се обяснява със странните обстоятелства, високите температури и сгъстения календар. Тази загуба няма нищо общо с мачовете срещу Верона и Наполи. Ние сме тим, който играе чудесен футбол и съвсем скоро ще можем да го покажем отново".

"Защитата ни се справи отлично до първия гол за Милан, преди това те нямаха нито едно чисто положение. Това изключване за 15 минути ни струва скъпо. В такава ситуация дори да смениш всички 11 футболисти, нищо няма да се промени. Не е имало подценяване, след като разбрахме за загубата на Лацио от Лече. Не сме се отпуснали при 2:0, просто след дузпата всичко се обърка", заяви Сари.