Галерия

Ювентус – Сампдория, мач от 36-ия кръг на Серия "А", Торино, ст.: "Алианц Стейдиъм", начало: 22.45 часа наше време

Вероятни състави:

Ювентус: Счесни, Данило, Бонучи, Де Лихт, Сандро, Бентанкур, Пянич, Рабио, Бернардески, Дибала, Роналдо
Треньор: Маурицио Сари

Сампдория: Аудеро, Депоали, Йошида, Шабо, Аугело, Линети, Торсби, Бертолачи, Янкто, Рамиреш, Куалярела
Треньор: Клаудио Раниери

Прогноза на Gol.bg:

Ювентус ще направи втори опит официално да спечели деветото си поредно Скудето. "Бианконерите" пропуснаха тази възможност, след като в четвъртък допуснаха обрат – 1:2, от Удинезе на "Дачия Арена".

От своя страна Сампдория вече си гарантира оставане в Серия "А" и ще играе без напрежение на "Алианц Стейдиъм", където през този сезон домакините имат 15 победи и 2 равенства от 17 мача.

След наказание за Юве се завръща Леонардо Бонучи. Той ще смени Даниеле Ругани в центъра на защитата. Очаква се Миралем Пянич да заеме мястото на намиращия се в слаба форма Аарън Рамзи в средата на терена. Роналдо Виейра и Омар Коли са санкционирани за "моряците", но Фабио Куалярела ще започне титуляр. 

По-рано през сезона Юве победи Сампдория с 2:1 на "Луиджи Ферарис" с изумителен гол на Кристиано Роналдо (б.р.: вижте карикатури с гола на португалеца в прикачената галерия). Сега петкратният носител на Златната топка отново ще направи всичко възможно да се разпише, защото изостава с един точен изстрел от Чиро Иммобиле (Лацио) в битката за Капоканониере – 30 срещу 31.

Юве спечели последните си 4 домакинства на Самп в калчото при голова разлика 14:2. Нашата прогноза е, че довечера шампионите отново ще победят и ще празнуват спечелването на Скудетото.

Прогноза: Ювентус – Сампдория 2:1