Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Андреа Пирло, ще направи промени в титулярния състава при гостуването на Динамо Киев в мач от 1-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Срещата ще се играе утре от 19.55 часа наше време. В игра за "бианконерите" ще се завърне Аарън Рамзи, пише Tuttosport. Той пропусна гостуването на Кротоне (1:1) заради мускулен проблем, но вече е възстановен.

Рамзи ще действа зад двамата нападатели Алваро Мората и Пауло Дибала. Това ще е първи мач за сезона за аржентинския национал за Юве. Той имаше травма, а после и стомашни проблеми, заради което още не е играл.

Хуан Куадрадо най-вероятно ще действа отляво на мястото на младия Джанлука Фработа. Отдясно Пирло ще избира между две нови попълнения – Деян Кулушевски и Федерико Киеза, който в дебюта си за Юве се отчете с отлична асистенция и спорен червен картон.

Капитанът Джорджо Киелини ще смени Мерих Демирал в центъра на защитата. Войсчех Счесни пък ще се завърне на вратата. Пирло няма да може да разчита на Уестън Маккени и Кристиано Роналдо, които са под карантина заради коронавирус.

Вероятният състав на Юве (3-4-1-2): Счесни, Данило, Бонучи, Киелини, Кулушевски, Бентанкур, Рабио, Куадрадо, Рамзи, Дибала, Мората