Ювентус – Сасуоло, мач от 17-ия кръг на Серия "А", Торино, начало: 21.45 часа наше време

Вероятни състави:

Ювентус: Счесни, Демирал, Бонучи, Данило, Киеза, Маккени, Артур, Рамзи, Фработа, Дибала Роналдо
Треньор: Андреа Пирло

Сасуоло: Консили, Толян, Кирикеш, Ферари, Рожерио, Бурабия, Локатели, Траоре, Джуручуч, Бога, Капуто
Треньор: Роберто Де Зебри

Прогноза на Gol.bg:

Сасуоло търси втората си победа над хегемона Ювентус, който се бори с множество отсъстващи преди един от най-интересните мачове от 17-ия кръг на Серия "А".

"Бианконерите" загубиха само веднъж от 14 случая срещу "неровердите" в калчото и са спечелили 10 от въпросните срещи. Хората на Роберто Де Зебри, които трябва да се справят без Доменико Берарди на "Алианц Стейдиъм", имат ужасна статистика при гостуванията на торинския колос.

Само едно равенство от 7 двубоя тук, но сега Сасуоло има повод за оптимизъм отново да вземе нещо от дома на "Старата госпожа", както и при последната си визита – 2:2.

Шампионите са без трима от четиримата си титулярни защитници. Това са Хуан Куадрадо, Алекс Сандро и Матайс де Лихт, които са с коронавирус. Аут е и контузеният Алваро Мората. Отделно Сасуоло прави чудесен сезон и се намира на 6-то място с 29 точки, само на една зад Юве.

Възпитаниците на Андреа Пирло обаче започнаха 2021 година много силно – 4:1 над Удинезе и 3:1 над Милан на "Джузепе Меаца". Именно липсата на постоянство е големият проблем на Юве през този сезон, но очакваме за първи път през сезона отборът да постигне три поредни победи в калчото.

Прогноза: Ювентус – Сасуоло 2:1