Името на Кристиано Роналдо отново е в заглавията, въпреки че не успя да вкара гол при победата на Ювентус с 3:1 над Дженоа в мач от 30-ия кръг на Серия "А".

След последния съдийски сигнал петкратният носител на Златната топка съблече и хвърли "черно-бялата" тениска. Това веднага породи спекулации, че португалецът е недоволен на "Алианц Стейдиъм".

Но според журналиста от Goal.com Ромео Агрести, който е отговорник за Юве и има информация от "кухнята" на клуба, Роналдо просто е дал екипа на дете, което отговаря за топките на терена.

Кристиано има договор с Юве до лятото на 2022 г., а след отпадането от 1/8-финалите на Шампионска лига от Порто се появиха информации, че иска да напусне.

Името му беше свързвано с Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. Но според най-големите медии на Ботуша Роналдо и Жорже Мендеш ще се срещнат през май, за да обсъдят горещата тема.

По-вероятно е те да говорят за входящите трансфери на Ювентус след края на сезона и за евентуално преподписване на споразумението до 2023 г.