Треньорът на Ювентус Макс Алегри остана доволен от победата с 4:2 над Зенит Санкт Петербург, която осигури участие на 1/8-финалите в Шампионска лига. Тактикът беше и критичен заради допуснатия гол в добавеното време.

"Най-важното е, че се класирахме за 1/8-финалите два кръга преди края. Но не трябва да губим концентрация, както се случи в края на мача. Нямаме право да допускаме подобни грешки. Момчетата не ме разбраха и това е нещо, над което ще трябва да работим още".

"В психологически план сме добре. Надявам се да сме още по-добре след мача с Фиорентина в събота. Защо не гледах изпълнението на дузпата? Никога не го правя. Гледах, само когато бях футболист и самият аз стрелях". 

"Можехме да вкараме и повече голове. Дибала е амбициран да покаже какво може. Със сигурност е способен да играе и още по-добре. Радвам се и за Мората, който имаше нужда от този гол. Киеза? Той игра много по-силно през второто полувреме. Когато има пространство, Федерико е убийствено опасен за всеки съперник", каза Алегри.

Снимка: БГНЕС