Треньорът на Ювентус - Макс Алегри, остана доволен от равенството 1:1 като гост на Аталанта в едно от дербитата от 25-ия кръг на калчото. "Бианконерите" стигнаха до точката с гол на Данило в добавеното време и не позволиха на "адзурите" да вземат сериозно предимство в битката между двата отбора за място в Топ 4.

"Играхме добре и щеше да е жалко да не вземем нищо. През първото полувреме често допускахме грешки, но след почивката се представихме по-добре. Не ми хареса, че в няколко ситуации, в които можехме да вкараме гол, избирахме да търсим подаване", каза Алегри, след което добави:

"Маккени отваряше много пространства за Дибала и Мората. Направихме някои хубави триъгълници, но имаше и периоди, в които се скупчвахме на малко пространство и не разтегляхме играта. Аталанта е агресивен отбор и срещу тях топката трябва да се движи бързо. Получи се зрелищен мач, в края на който бяхме принудени да рискуваме. Спечелената точка е важна, въпреки че искахме да победим. Хубаво е, че продължаваме серията си без загуба", каза още Алегри, а накрая добави, че продължава да смяра Интер за фаворит за Скудетото.

Снимка: БГНЕС