Голямата звезда на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, е готов да се върне в Ювентус след само един сезон на "Олд Трафорд", твърди сензационно Calciomercato. 

Според изданието, петкратният носител на Златната топка е готов да намали заплатата си, за да облече отново "черно-белия" екип. Агентът на португалския национал Жорже Мендеш вече се е обадил на ръководството на Юве, за да опипа почвата, но не е ясно какъв отговор е получил.

Роналдо игра за Ювентус между 2018 и 2021 г. и за този период вкара 101 гола и направи 22 асистенции в 134 мача във всички турнири. Кристиано напусна Юве в края на миналия летен трансферен прозорец, което не се понрави на клуба, защото нямаше време да му намери достоен заместник. 

През следващия сезон Юнайтед няма да участва в Шампионска лига и се предполага, че това това е една от основните причини Роналдо да иска да напусне. Името му е свързвано още с родния му клуб Спортинг Лисабон и Рома на Жозе Моуриньо. Но римляните също няма да играят в турнира на богатите и шансовете им за португалската звезда са нищожни. 

Снимка: БГНЕС