Ювентус няма да се раздели лесно с Душан Влахович. Според “Гадзета дело Спорт” торинци искат поне 80 млн. евро за сръбския нападател. Челси е един от кандидатите за сръбския национал, а италианците са готови да намалят исканата сума, стига в сделката да бъде прикачен Ромелу Лукаку.

В Италия очакват Влахович да напусне Ювентус през лятото, след като клубът няма да играе в Шампионската лига и това ще доведе до пропуснати печалби от поне 120 млн. евро. Така продажбата на Влахович е наложителна, за да се балансират финансите в клуба.

Байерн Мюнхен също проявява интерес към сръбския национал, но баварците първо трябва да намерят нови директори след раздялата с Хасан Салихамиджич и Оливер Кан. Атлетико Мадрид също следи информацията, но на този етап “дюшекчиите” не са готови да предложат исканата сума.

Все пак в Италия смятат, че е малко вероятно Ромелу Лукаку да се озове в Торино. Най-вече заради привързаността му към Интер и заради расистките обиди, които изтърпя от феновете на Юве по време на полуфинала за Купата на Италия този сезон.