Халфът на Ювентус Адриен Рабио ще пропусне битката с Фрозиноне от четвъртфиналите за Купата на Италия. Мачът е в четвъртък вечерта, но французина няма да вземе участие. Няма причина обаче за паника сред феновете на Юве. Става въпрос за почивка, заради мускулна преумора.

Очаква се френският полузащитник да се завърне още със Сасуоло, в мач, в който Маккени е наказан и няма да участва. Поради тази причина американецът, подобно на Локатели в последния мач срещу Салернитана за Купата, може да бъде титуляр срещу Фрозиноне. Другото място в средата на терена може да бъде заето от Нколуси-Кавилия, от Мирети или от Нонге, който все пак може да получи минути по време на мача.

Съществува предпазливост относно завръщането на ФедерикоКиеза. Той има проблеми с коляното и не игра в последната среща със Салернитана. Той продължава да работи отделно от отбора. Оценките в следващите дни ще се отнасят за него и Алекс Сандро, който за сметка на това се завърна да тренира редовно с отбора и следователно би трябвало да е на разположение да излезе на терена в четвъртък.