Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге заяви, че баварците са изиграли най-силния си мач в Шампионската лига за последните пет години при снощното равенство 2:2 с Реал Мадрид, което обаче не стигна за финал в турнира този сезон.

"Това беше най-добрият мач на Байерн в Шампионската лига за последните пет години. Играхме с голяма борба, отдаденост и смелост срещу първия отбор в ранглистата на УЕФА на неговия стадион", обяви Кале на банкета.

"Тъжното е, че не успяхме да победим. Завършихме 2:2 след страхотно изигран мач. Това беше най-добрата реклама за футбола и вярвам, че не само Байерн, но и целия свят изпитва голям респект към отбора и нашия треньор Юп Хайнкес."

"Юп благодари на момчетата в съблекалнята с много емоционална реч. Той каза нещо много важно - за съжаление не достигнахме финала в Киев, но ни чака друг финал, в турнира за Купата на Германия в Берлин."

"Длъжни сме да спечелим дубъла, което е и наша цел. Нямам шапка, но ако имах такава, щях да я сваля. Огромен комплимент за отбора, вие изиграхте страхотен мач."

"Беше възможно да победим големия Реал. Във футбола, както в живота, няма "ако". Искам сърдечно да благодаря на всички. Вие заслужихте уважението на всички не само тук, но и на всички пред телевизорите", допълни босът.