Ръководството на Реал Мадрид все пак възнамерява да атакува нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски след оставката на Зинедин Зидан, твърди най-тиражния европейски вестник "Билд", който се е добрал до достоверен източник.

Както е известно, снайперистът на баварците публично изрази желание да напусне в търсене на ново предизвикателство, като пред медиите говори неговият агент Пини Захави.

Силен интерес към поляка има от Челси, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Ювентус, а за Реал се смяташе, че е вън от покера за подписа на Роберт. Според куп авторитетни медии причината се крие в желанието на Флорентино Перес да остане в добри отношения с босовете на Байерн.

Оставката на Зизу обаче е променила ситуацията и европейският шампион има готовност да излезе с апетитна оферта, особено след като стана ясно, че Байерн е готов да продаде поляка срещу 200 милиона евро.

Вчера президентът на мюнхенци Ули Хьонес отрече тази информация, но според "Билд" на стадион "Алианц Арена" имат желание да разкарат сърдития Левандовски срещу крупна сума, за да не се стига да влошаване на атмосферата в съблекалнята.