Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач остана много доволен от класическата победа в Щутгарт, която изстреля шампионите на върха в таблицата.

Баварците играха мудно и безидейно през първия половин час на мача, но след това рязко вдигнаха оборотите и швабите трябва да са доволни с крайното 0:3.

"Много съм доволен. четирите официални мача, които изиграхме до момента, бяха добри. Моят отбор изигра един наистина много добър мач", коментира хърватинът.

"Когато на чужд терен водиш с 12:0 ъглови удара, имаш много голямо притежание на топката и създаваш добри голови положения, няма как да не си доволен. Нещата изглеждаха много добре и затова искам да поздравя моите момчета."

"Конкуренцията в нашия отбор? Нашите играчи са от световна класа и е много трудно всяка седмица да оставям някого у дома. Като треньор трябва да взимам подобни решения, но от човешка гледна точка е трудно."

"А на терена не мога да пусна повече от 11 души. Боли ме от всяко решение, но не мога да пусна всички. Очакват ни много английски седмици занапред и ще правя доста ротации. Всички ще получат своите игрови минути. Зная, че момчетата са разочаровани, но това е част от играта", добави Ковач.