
Дори дългогодишният готвач на Байерн Мюнхен Алфонс Шуубек разкритикува крилото на тима Франк Рибери за избора му да изяде "златна пържола" за 1200 евро в Дубай.
Както е известно, французинът се забърка в огромен скандал, тъй като беше оплют в социалните мрежи, че хвърля луди пари на вятъра. Нервите му не издържаха и той заплаши със секс "майките, бабите и цялото родословно дърво" на всеки свой критик. Ден по-късно Байерн наложи солена глоба на звездата си.
"Това няма абсолютно нищо общо с кулинарната стойност или пък с добрия вкус. В звездните ресторанти на Мюнхен, Париж или Барселона няма позлатени пържоли", заяви 69-годишният Шуубек, който работи за баварците от 30 години. Той приготвя храната на играчите при всяко гостуване в евротурнирите.
"Това не е луксозна кухня. Това е една упадъчна и безсмислена кухня", сподели Сара Винер, която е популярен телевизионен готвач и смята, че въобще не е нужно парче месо да бъде покривано със злато.
"Златото няма свой собствен вкус и намирам това за напълно преувеличено. Мен като готвач повече ме боли, отколкото да се възхищавам да гледам как Бея на солта приготвя по сензационен начин първо месото, а след го покрива със злато. На Рибери му препоръчвам френска пържола. Ще му бъде по-изгодна", коментира и друг звезден готвач Нелсон Мюлер.
Коментари
Напиши коментар11:48 | 9 яну 2019 г.
Напиши коментар